Skjulte bilskiltet

Bilføreren ble stoppet i en bomstasjon på Fosen.

Saken oppdateres.

En bilfører i 70-årene er anmeldt etter at han ble stanset ved bomstasjonen på Krinsvatnet tirsdag kveld. Det skriver politiet i Trøndelag på Twitter.

- Det var en politipatrulje på Fosen som var ute og kjørte, og tilfeldigvis kom over bilisten, forteller Bjørn Handegard, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

Bilisten ble stoppet da han var i ferd med å passere bomstasjonen som ligger på fylkesvei 715, på veien mellom Rissa og Bjugn. Begge bilskiltene var dekket til med stålplater som dermed skjulte bilens registreringsnummer.

Bilføreren var en 71 år gammel mann, hjemmehørende på Fosen. Han blir nå anmeldt for forholdet.

Blir filmet

Handegard vet ikke hvorfor mannen hadde dekket til registreringsnummeret, men avviser ikke at mannen kan ha et ønske om å slippe bompengene.

- Men alt blir filmet og registrert i bomstasjonen. Jeg vil tro at en nå vil ettergå om denne bilen har passert tidligere, sier Handegard.

Bomstasjonen på Krinsvatnet som ble åpnet i 2012 er svært upopulær blant bilistene på Fosen, og det koster 70 kroner å passere gjennom bommen.

I fjor gikk Edna Otterstad (84) fra Rissa til sak mot Fosenvegene fordi hun nektet å betale bomregningen. Hun mente at bommen var satt opp på feil sted.

På forsiden nå