Midt-Norge i dag:

Politiet jakter tre menn i Nord-Trøndelag

Stjal penger fra bensinstasjon i Grong.

Saken oppdateres.

Politiet i Nord-Trøndelag etterforsket et tyveri ved en bensinstasjon i Grong som skjedde torsdag kveld. Det opplyser operatør Morten Mørkved ved operasjonssentralen.

- Det er snakk om tre utenlandske menn som klarte å lure til seg penger fra kassen på YX-stasjonen. Et mindre pengebeløp er stjålet, men det er ting som tyder på at de har gjort dette før, og vi skulle gjerne hatt tak i dem, sier Mørkved.

Politiet er i forbindelse med hendelsen på utkikk etter en utenlandsregistrert sølvfarget Opel med registreringsnummer 3791XE26.

- Bilen ble sist observert da den kjørte i retning E6, men vi vet ikke om ferden gikk nord- eller sørover, sier Mørvkved.

Labert oppmøte

Ellers er noe av nyhetsbeholdningen på de lokale nyhetsnettstedene i Midt-Norge følgende:

I Oppdal skriver både Oppdalingen og Opp om det labre oppmøtet under folkemøtet om kommunesammenslåing torsdag kveld. Bare 33 personer møtte opp for å få en orientering om hva en eventuell sammenslåing av Oppdal og Rennebu vil innebære.

- Jeg er overrasket over at folk er så lite engasjert. Engasjementet i mindre kommuner er nok betydelig større på grunn av frykten for å bli slukt og bli en utkant. Kanskje også finværet har en innvirkning på oppmøtet, sier ordfører Kirsti Welander i Oppdal til Opp.

Hvorvidt det blir folkeavstemning i Oppdal eller ikke, skal kommunestyret ta stilling til 22. juni. Til da vil trolig resultatene fra innbyggerundersøkelsen, som blir gjennomført i perioden 3.-10. juni også foreligge, skriver avisa.

Slo med øks

Fosna-Folket skriver om en dramatisk voldssak, som nå er behandlet i Fosen tingrett. En mann i 40-årene ble dømt til fengsel i ett år og to måneder etter å ha angrepet en mann i 40-årene med slegge ved et busskur i Stadsbygd 7. mai i fjor. Retten fant det også at den nå domfelte mannen i tillegg slo fornærmede flere ganger i ansiktet med nevene og at han sparket ham da han lå nede.

- Jeg var bombesikker på at han skulle slå meg i hjel. Jeg trodde jeg kom til å miste livet, sa den fornærmede under rettssaken, ifølge Fosna-Folket.

På forsiden nå