Høyretoppene vil ha ny runde

Alle i toppen av Høyres stortingsvalgliste i Sør-Trøndelag har sagt ja til en ny periode på stortingsvalglisten i 2017.

VIL MER: Høyretoppene Frank Jenssen og Linda Hofstad Helleland var varslet valgkomiteen om at de vil være med på stortigsvalglisten for 2017. 

Saken oppdateres.

Høyres topp-tre i Sør-Trøndelag, Linda Hofstad Helleland, Frank Jenssen og Torhild Aarbergsbotten, har alle varslet nominasjonskomiteen at de «stiller seg til disposisjon» for en ny periode.

- Og det er jo koden for at de ønsker gjenvalg. Det tar vi tar vi med oss i det videre arbeidet, så får vi se hvordan den endelige nominasjonen ender til høsten, sier nominasjonskomiteens leder Michael Momyr – med et betydelig avmålt pokeransikt montert.

VM-skuff

For Høyre vil det være utenkelig å flytte på listetoppen Hofstad Helleland. Selv er hun mer opptatt av «alt regjeringen og Høyre får til for landet»

- Vi løser og håndterer viktige saker på en god måte. Vi trygger arbeidsplasser og vi håndterer asylskrisen. Vi har fått til mye bra, men er sultne på flere resultater, sier Linda Hofstad Helleland.

Som kulturminister måtte hun i natt ta imot nyheten om at Trondheim mislykkes fullstendig med å kapre ski-VM til byen i 2021

- Akkurat det var trist å høre. Men det er bare for Trondheim å prøve igjen. Heldigvis er det mye annet fint å glede seg over i Trondheim fremover, sier Hofstad Helleland.

Forskning og havbruk

Frank Jenssen og Torhild Aarbergsbotten fyller de neste plassene. Så lenge Hofstad Helleland er statsråd, møter Aarbergsbotten som fast varen på Stortinget.

- Jeg satser på at hun forblir statsråd i hele neste periode, sier Aarbergsbotten.

Frank Jenssen mener regjeringens satsinger har en profil som møter Sør-Trøndelag og Trondheim å en god måte.

- Forskning og utvikling, samferdsel og havbruk. Denne regjeringen er opptatt av viktige saker for vår region, sier Jenssen.

På forsiden nå