Redaksjonene i Stjørdalens blad og Malvik-Bladet vurderer å gå sammen til en avis. Det skriver Malvik-Bladet.

- Dette har vært på idéstadiet i lengre tid, men i de siste månedene har vi gjort konkrete tiltak for å se nærmere på mulighetene for å slå sammen de to redaksjonene, sier kommende redaktør for de to avisene, Linn Kathrine Yttervik.

En arbeidsgruppe er satt sammen, og en prøveutgave av en sammenslått avis har blitt testet blant et tilfeldig utvalg abonnenter i Malvik.

- Av de abonnentene som ble dybdeintervjuet var majoriteten positive til en sammenslåing, sier daglig leder i Norfakta, Jarle Gulbrandsen.

I dag kommer Malvik-Bladet ut to ganger i uka, mens Stjørdalens blad kommer ut tre ganger i uka.

LES MER: Stjørdalens Blad får sin første kvinnelige redaktør

Landskjent etter historisk hattrick

Nessegutten spilte sin siste kamp mot Beistad før ferien denne uka, og målfesten helt på tampen av kampen var det Frank Ivar Gårseth som stod for. Det skriver avisa Innherred.

I løpet av fem minutter scoret Gårseth kampens tre siste mål. Kampen endte 7-1.

Gårseth scoret et av de raskeste hattrickene i norsk fotball i år. Denne prestasjonen for Nessegutten i 5. divisjon ble raskt plukket opp av Håvard Lilleheie og podkasten Toppfotball.

– Det gikk ganske fort ja, medgir Gårseth i podkasten.

De tre målene var for øvrig hans tre første for sesongen.

Lokal bedrift fikk million-kontrakt

Shawcor, tidligere Bredero Shaw Norway AS, er tildelt en kontrakt verdt mellom 70 og 80 millioner kroner av Technip Norge AS. Det skriver Avisa Sør-Trøndelag.

Den lokale bedriften vinner stadig fram i et tøft marked.

– Vi er veldig godt fornøyd, det er dette vi lever av, sier Snorre Lillesand, leder for forretningsutvikling i bedriften.

Kontrakten er en totalleveranse av linepipe coating og feltskjøter for Statoils Marine Wave 1 feltutbygginger, som omfatter prosjektene Johan Sverdrup Vanninjeksjonsledning og Oseberg Vestflanken 2 produksjons- og gassinjeksjonsledninger.

Jobben, som skal utføres på Orkanger, skal utføres i tidsrommet januar til april neste år. Fabrikkeringen og offshore-installasjon av rørledningen vil utføres fra Technips spolebase på Orkanger. Installasjonene skjer i løpet av neste år.

Shawcor har i dag 170 faste ansatte. Deler av denne arbeidsstokken vil bli sysselsatt på denne kontrakten i produksjonsfasen.