Omkom i ulmebrann i Oppdal:

Frigir navn på kvinne

Politiet går nå ut med navnet på den 42 år gamle kvinnen som ble funnet omkommet i en bolig i Oppdal.

Saken oppdateres.

Det var 42 år gamle Monica Voll som omkom i forbindelse med en ulmebrann i sin egen bolig i Oppdal sentrum i forrige uke. Det bekrefter politibetjent Geir Stenkløv ved Oppdal lensmannskontor overfor OPP torsdag ettermidag.

Stenkløv sier at de nærmeste pårørende har samtykket i offentliggjøringen av navnet.

Hele huset nedsotet

Hele boligen var nedsotet da politiet tok seg inn i boligen torsdag forrige uke etter at bekymrede familiemedlemmer hadde kontaktet politiet. Krimteknikere undersøkte boligen fra 22.30-tiden torsdag og utover natt til fredag.

- Hele huset var helt nedsotet innvendig, og vi mener at arnestedet er rundt komfyren. Mye tyder på dette var en uheldig hendelse med matlaging på natten. Det har vært lite tilsig av luft, så ulmebrannen har slukket av seg selv, sa lensmann i Oppdal, Finn Skårsmoen til Adresseavisen.

- Ikke noe kriminelt

- Er det ingen tegn til noe kriminelt kan ha skjedd?

- Nei, det er ingen mistanke om noe kriminelt.

Den omkomne, som ble funnet inne i boligen, ble natt til fredag fraktet til St. Olavs obduksjon over helgen.

Pårørende fikk også tilbud om krisehjelp etter at tragedien ble oppdaget torsdag.

På forsiden nå