Frigir navnet etter dødsulykke

Det var Tommy Bye (31) som omkom i arbeidsulykken på pukkverket i Midtre Gauldal.

Her var politiets teknikere i gang med undersøkelser ved maskinen. 

Saken oppdateres.

Tommy Bye var bosatt på Fannrem i Orkdal, skriver politiet i Trøndelag i en pressemelding. Pårørende er varslet om ulykken.

Ulykken skjedde på Furukollen pukkverk mandag. Bye var selvstendig næringsdrivende, men var innleid hos Winsnes maskin & transport da ulykken skjedde, skriver politiet i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Mann i 30-årene døde etter arbeidsulykke i Midtre Gauldal

- Flere avhør av ansatte

Ifølge lensmann Per Christian Stokke ved Midtre Gauldal lensmannskontor er det for tidlig å fastslå årsaken til ulykken.

- Det har vært minnestund ved bedriften. Vi er i ferd med å organisere videre avhør av ansatte. Noen har vært til avhør, mens andre gjenstår, forklarer han.

Bedriften kan gjenoppta arbeidet i pukkverket, men Arbeidstilsynet har lagt ned forbud mot å bruke maskinen som var i gang under ulykken.

Vil undersøke maskinen

Stokke opplyser at det er naturlig å se på alle rutiner i forbindelse med arbeidsoppgavene til Bye.

Det er gjennomført obduksjon av avdøde, og den foreløpige rapporten viser at Bye døde av de skadene som oppsto i forbindelse med ulykken.

- Ulykkesstedet er frigitt til bedriften, men vi ønsker å gjøre en teknisk undersøkelse av maskinen. Da vil det bli innhentet noen med kompetanse på dette, forklarer Stokke.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå