Sovnet fra nattmaten og utløste brannalarmen - måtte bli vekket av politiet

Kom uskadd fra hendelsen.

En person måtet bli vekket av politiet etter å ha sovnet fra nattmaten. Bildet er tatt ved en annen anledning.  Foto: Helge Voll Hustad

Saken oppdateres.

Politiet meldte på Twitter 03.27 natt til lørdag at de hadde rykket ut til en tørrkoking i Midtbyen, og at en person hadde ligget og sovet i leiligheten da de kom til stedet.

– Vedkommende hadde satt mat i ovnen og deretter sovnet, og våknet heller ikke av brannalarmen, sier operasjonsleder Øystein Sagen til Adresseavisen.

Ingen ble skadet under hendelsen.


 

Tok kvelertak på dørvakt

Det ble ellers nok å gjøre for politiet i Sør-Trøndelag natt til fredag. Rundt midnatt oppsto det et slagsmål på Møllenberg, som endte med at én person ble bortvist fra stedet.

Én time senere kjørte en bil av veien på Frøya og havnet i et vann. Føreren kom uskadd fra det.

Rundt halv to rykket politiet ut til et utested i Midtbyen, der dørvakter hadde lagt en mann i jern etter at vedkommende hadde tatt kvlertak på en drøvakt. Vakten ble ikke skadd, og mannen ble innbrakt av politiet.


 

Litt etter klokken fire rykket polituiet ut til Heimdal, der en en ung mann hadde kjørt av veien.

– Det var glatt føre, og han erkjente at han hadde kjørt for fort i tillegg, sier Sagen. Den unge bilisten ble ikke skadet, men ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

Rolig i nord

Bård Krokstad, operasjonsleder for politisentralen i Nord-Trøndealg, beskriver natt til lørdag som «stort sett rolig».

En ungdomsfest ble avsluttet av politiet i 00.30-tiden etter mye bråk og fyll. Politiet anslår at det var omtrent 30-35 ungdommer mellom15 og 18 år på stedet.

En kvinne i 20-årene ble stoppet i Verdal sentrum i 04.30-tiden, mistenkt for å ha kjørt bil både i beruset tilstand og uten gyldig førerkort.

På forsiden nå