Garik Israelian, grunnlegger av Starmus:

- Etter tre suksessrike festivaler på Kariøyene er det en ære å bli invitert til Norges vitenskapelige hovedstad, Trondheim, for å utvide Starmus og nå ennå støre høyder.

Garik Israelian

Stephen Hawking, verdenskjent fysiker og forfatter.

- En veldig spennende mulighet.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen:

- Starmus er et svært godt initiativ. Festivalen kan bidra til å stimulere til vitebegjær hos barn og unge, og gjøre kunnskapen til noen av verdens smarteste hoder mer tilgjengelig for det brede laget i befolkningen. Vi er i dialog med arrangørene, og vil ta sikte på å støtte opp om dette.

Torbjørn Røe Isaksen

Gunnar Bovim, rektor NTNU:

- Vi gleder oss stort over å få være vertskap for Starmus. Det er en viktig anerkjennelse av vår ambisjon om å være internasjonalt fremragende, en flott mulighet til å vise fram våre egne miljøer i toppklasse og vil skape enorme ringvirkninger.

Gunnar Bovim

Tore O. Sandvik, fylkesordfører i Sør-Trøndelag:

- Når Starmus kommer til Trondheim får barn og unge i Trøndelag møte noen av verdens fremste vitenskapsfolk som jobber med livets store gåter. Det er en fantastisk mulighet til å stimulere nysgjerrigheten både for barn, unge og voksne i regionen. Starmus er også med på å dokumentere og synliggjøre Trondheim som teknologihovedstad og Trøndelag som et kunnskapstyngdepunkt i Norge og internasjonalt.

Tore O. Sandvik

Rita Ottervik, ordfører i Trondheim:

- Starmus-festivalen er en fantastisk mulighet for teknologihovedstaden Trondheim, til å løfte fram våre fantastiske kunnskapsmiljøer på den internasjonale arenaen. Det gir oss også en mulighet til å inspirere elever og lærere, til å ta del i det spennende kunnskapsuniverset denne vitenskaps- og kulturfestivalen byr på.

Rita Ottervik

May-Britt Moser, professor og nobelprisvinner:

- Mitt hjerte banker for Trondheim. Jeg tror Starmus kan gjøre mye godt for byen, og vi har også utrolig mye å tilby Starmus. Byen og regionen er full av sterke kompetansemiljø som Starmus vil kunne dra nytte av, samtidig som festivalen vil gi et løft til disse miljøene. Sammen kan vi skape et utstillingsvindu mot utlandet der vi får vist det fremste av hva vi har å by på.

May-Britt Moser

Edvard Moser, professor og nobelprisvinner:

- Jeg fikk stjerner i øynene da jeg selv deltok på forrige utgave av Starmus-festivalen. Den engasjerer og vekker vitebegjæret i oss alle, ikke minst hos barn og unge. Festivalen vil kunne sette Norge og Trondheim på verdenskartet som et sted i utvikling der det drives vitenskap og innovasjon.

Edvard Moser