Midt-Norge i dag:

Stian måtte avlive påkjørt rev

Stian Bredesen måtte avlive en rev som lå i store smerter langs veien.

Hver dag får du små og store nyheter fra lokalavisene i Midt-Norge i dag.  

Saken oppdateres.

I forrige uke fant Stian Bredesen fra Rissa en rev som lå i veien på Hoven i Leksvik kommune. Det skriver Fosna-Folket. Han synes det er tragisk at noen har latt et dyr ligge med store smerter. Han måtte ta livet av revet selv før han fikk den fjernet.

- Reven var ikke død, den sparket litt da jeg fant den. Det er tydelig at de som har kjørt på den har truffet den i stor fart, den var nesten delt i to. De skulle ha merket at de hadde truffet den, og burde ha stoppet for å se hvordan det gikk, sier Bredesen til Fosna-Folket.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå