Natt til tirsdag ble tre containere fulle av bilhjul tømt ved Støren bilsenter. Daglig leder, Atle Gunnes, mener det kan være snakk om verdier for mellom 800 000 og 900 000 kroner. Hjulene tilhører bilsenterets kunder, både bedrifter og private.

- Det var mest vinterdekk. Vi er midt i den travleste sesongen, så dette var så upassende som det går an. Og veldig kjedelig for kundene våre, sier Gunnes.

Tyveriet skal ha skjedd mellom midnatt og klokka 07.30 tirsdag morgen. Bilfirmaet ligger midt i Støren sentrum.

- De må ha holdt på lenge

I containerne lå det ifølge Gunnes omlag 250 komplette hjul, en mengde som tar tid å stjele.

- Tyveriet må ha vært godt organisert, og de må ha brukt flere varebiler eller en lastebil for å få plass til alle hjulene. De må ha holdt på lenge, for vi ser også at de har slitt med å få opp låsen på den ene containeren, sier Gunnes.

Tyvene har klipt seg inn i containeren.

Det eneste som lå igjen etter tyveriet var hjul med stålfelger.

- Det lå igjen to-tre sett hjul med de dårligste felgene. De er kanskje vanskeligere å omsette enn nyere hjul med aluminiumsfelger.

Ønsker tips

Gunnes håper tips fra publikum kan hjelpe politiet å finne hjultyvene. Bilfirmaet ligger i Støren sentrum, og tyveriet har skjedd en gang mellom midnatt og 07.30 tirsdag morgen.

- Vi har vært på stedet og sikret bilder. Det blir opprettet sak, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Trøndelag politidistrikt.

Det er ikke videovervåkning på området. Bilfirmaet har kontaktet forsikringsselskapet og håper de finner en snarlig løsning slik at de kan hjelpe kundene sine.

Les også: Så mye må du betale hvis du har piggdekk