Den savnede mannen på Innset funnet i live

Ble funnet fredag ettermiddag.

Saken oppdateres.

En mann i 40-årene var savnet fra Innset i Rennebu kommune. Han ble sist sett klokken 07.00 torsdag morgen. Mannen er 191 centimeter høy og iført sort arbeidsjakke, grå fleecegenser, sorte vintersko og mest sannsynlig en grønn jaktbukse, opplyser politiet fredag.

Fredag ettermiddag ble han funnet i god behold.

Det ble lett etter mannen på torsdag, og denne aksjonen fortsetter fredag. Det søkes etter mannen nord og øst på Innset, opplyser operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt fredag morgen.

Røde Kors, politihunder, Norske Redningshunder og Sea King-helikopter deltok i letingen torsdag, og vil fortsette i dag, ifølge Kimo.

Også sivilforsvaret i Sør-Trøndelag deltar med mannskap, fra avdelingene i Oppdal og Midtre Gauldal. I tillegg bringes det ut materiell til støtte for søket fra Sivilforsvarets lager i Trondheim, blant annet  ATV-er for søk og transport, samt varmetelt for letemannskapene.

- Vi driver og søker etter mann som er savnet fra hjemmet sitt. Det er uvisst hvor han har dratt, politiet er derfor interessert i tips hvis noen sett noen gå alene i marka eller fjellet på Innset, sier Kimo, og opplyser at mannen er fjellvant.

På forsiden nå