Legger ned to skoler

Kommunestyret i Rennebu avvikler to skoler i løpet av 2017.

Saken oppdateres.

Det er Innset skole og barnehage samt Voll skole som berøres. Vedtaket i kommunestyret i Rennebu ble gjort med 11 stemmer av 21, og fulgte rådmannens innstilling, melder Opp.no. Sp og Krf stemte mot nedleggelsen, mens representanter fra Høyre, Venstre og Arbeiderpartiet sørget for flertall.

Vedtakte førte til dels til sterke følelsesmessige reaksjoner fra tilhørere.

- Jeg forstår reaksjonene. Skole er kjært og betyr noe for oss. Jeg er også utladet, dette tar på, sa ordfører Ola Øie til Opp.no.

Debatten i forkant varte i fem og en halv time, skriver opdalingen, som også melder om et vedtak som ble tungt mottatt av mange. Nesten 100 personer fulgte diskusjonene i samfunnshuset på Berkåk, ifølge Avisa Sør-Trøndelag.

På forsiden nå