Denne lappen fikk håret til å reise seg på hodet til barnehage-pappaen

- Jeg ble både sint og litt satt ut.

- Jeg synes det er hårreisende å markedsføre et Tupperware-party gjennom barna våre, sier André Vernstad.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Da André Vernstad skulle hente datteren i barnehagen i Selbu mandag ettermiddag, ble han både overrasket, perpleks og deretter sint.

- I beskjedhylla, sammen med siste ukeplan, fant jeg en invitasjon til et Tupperware-party. Jeg vet ikke om invitasjonen er skrevet av en ansatt eller om det er en av foreldrene, men i alle fall var den delt ut til alle foreldrene i avdelingen. Kanskje i de andre avdelingene også, for alt jeg vet, sier André Vernstad.

- Helt hårreisende

Han synes ikke noe om at barna trekkes inn i arrangementet på denne måten.

- Det blir helt feil å bruke barna for å markedsføre et privat salgsmøte eller party på denne måten. Dette gjøres for egen vinning, og har ingenting med barnehagen eller datteren min å gjøre. Jeg synes det er helt hårreisende, sier Vernstad.

Da pappaen konfronterte pedagogisk leder som var på jobb da han hentet datteren, fikk han vite at Tupperware-partyet er omdiskutert.

- Men styrer har gitt samtykke, og også tillatt vedkommende å dele ut innbydelsen, sier Vernstad. 

LES OGSÅ: Uber snuser på Trondheim (for abonnenter)

LES OGSÅ: Brann i fritidsbåt

- Tenkte ikke langt nok

Styrer i Tømra barnehage, Beate Skogmo, bekrefter dette.

- Vi har anledning til å leie ut barnehagen til konfirmasjoner, barnedåp og ulike samlinger, men vi setter strek ved fester, sier Skogmo.

Hun forteller at de ansatte har diskutert saken i dag.

- Jeg har godkjent både utleie og gitt tillatelse til å dele ut invitasjonen. Foreldrene har en egen facebookgruppe der de deler informasjon om ulike ting, og jeg så ikke den store forskjellen på å dele dette, sier Skogmo.

- Forskjellen er vel at her blir barna brukt for å markedsføre salg, og i en facebookgruppe er de ikke direkte involvert. Det er en viss forskjell? 

- Vi skal snakke om dette i morgen. I en hektisk hverdag rekker vi ikke å tenke gjennom alt, og her har jeg rett og slett ikke tenkt langt nok, sier Skogmo.

Styreren kommer til å beklage hendelsen i et brev til alle foreldrene i barnehagen.

På forsiden nå