Røros:

Stengte barnehage på dagen

Arbeidstilsynet stenger barnehagen som følge av bygningsmessige forhold og brudd på arbeidsmiljøloven.

Saken oppdateres.

Onsdag kveld stengte Arbeidstilsynet Egga i Kvitsanden barnehage på Røros, melder Nea Radio.

Foreldrene ble informert om situasjonen i en sms.

- Beskjeden om stengning virker litt dramatisk, og jeg kunne gjerne tenkt meg å vite hvorfor barnehagen stenges på dagen. Som mor blir man jo litt skeptisk når man har barn som har gått i en barnehage som nå blir stengt av Arbeidstilsynet, sier Hild Mari Kvikne til Nea Radio.

Ifølge rådmann Bernt Tennstrand kom stengingen overraskende og etter et rutinemesig tilsyn.

- Forholdene gjelder funn av byggematerialer som kan inneholde asbest. Det er tidligere avdekket eternittplater i bygget som av kommunens bygningsforvaltning er vurdert til ikke å utgjøre noen umiddelbar fare, skriver Tennstrand i en pressemelding, ifølge NRK.

På forsiden nå