Navn på ektepar som omkom i MC-ulykke frigitt

Ektepar fra Klæbu omkom i MC-ulykke på strekningen mellom Mullsjö og Tidaholm i Sverige lørdag.

Saken oppdateres.

- Det var Torstein Eilert Rekkebo Eriksen (56) og Inger Marie Eriksen (51) fra Klæbu som omkom i MC-ulykken, sier krimvaktleder Frode Tyvoll ved krimvakta på Sentrum politistasjon i Trondheim.

Ifølge svensk politi skal ulykken ha skjedd da motorsykkelen var på tur nordover på riksveg 26. Motorsykkelen kolliderte med en personbil med campingvogn under en forbikjøring. Sent lørdag kveld informerte politiet i Skövde om at begge hadde omkommet. Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.42 lørdag.

- Ikke veldig høy hastighet

Føreren av personbilen ble også tatt hånd om av lege, men var ikke alvorlig skadd. Det var totalt tre personer i personbilen.

- Føreren av motorsykkelen døde på stedet, mens passasjeren døde på sykehuset. Ulykken skjedde i en 90-sone. Motorsykkelen skal ha foretatt en forbikjøring av bilen med campingvogn. Da svingte bilen til venstre og motorsykkelen kjørte inn i siden på bilen. Det var oppholdsvær og tørr asfalt på stedet. Ingen av kjøretøyene skal ha hatt veldig høy hastighet, sier etterforsker Linda Frid hos trafikkpolitiet i Vänersborg til Adresseavisen.

 

Videre undersøkelser

Politiet jobber nå videre med åstedsundersøkelser, tekniske undersøkelser og obduksjon, men ifølge Frid er det så langt snakk om en sørgelig ulykke.

Kripos ble varslet av svensk politi lørdag og bistod med varsling av politiet i Sør-Trøndelag som igjen varslet pårørende.

- Etter våre opplysninger skjedde ulykken i nærheten av Tidaholm i Sverige, sier Ida Dahl Nilssen som er kommunikasjonssjef i Kripos.

På forsiden nå