Se Adresseavisens beste bilder fra august

Det er helt fantastisk, sa Adegbenro

Månedens bilde gir et unikt perspektiv på en kjent situasjon.

1. Plass. To minutter før full tid, etter en periode hvor Ajax-spillerne hadde jaget og jaget en ny, avgjørende scoring, var han der igjen: Samuel Adegbenro driblet et par nederlendere langt ned i Lerkendal-gresset, og skjøt knallhardt langs det samme underlaget. - Jeg er veldig glad. Det er helt fantastisk, sa Adegbenro til Max etter kampen.  Foto: Richard Sagen

2. Plass. Regnværet fortsatte utover lørdagskvelden på Pstereo.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

3.Plass. - Littegranne deilig. Det var Elise sin korte, men ærlige kommentar etter en rask tur uti Haukvannet i forrige uke. Ikke nok med at lufttemperaturen lå rundt 16 grader, plutselig åpnet himmelens sluser seg og fylte på en god del liter i ferskt, kjølig badevann. Da er det godt at foreldrene til seksåringene Henning, Elise, Emile og Isak (3) har søkt tilflukt under trærne og endelig har fått fyr på grillen. Litt kos skal man jo ha før skolestart.  Foto: Morten Antonsen

En sjokkåpning fra FK Haugesund ødela kvelden for Rosenborg. RBK tapte 0-1 mot Haugesund.  Foto: Richard Sagen

Petter Northug spilte for Mosvik mot Astor og Johannes Klæbo på Astorbanen Byåsen.  Foto: Kim Nygård

Silvana Imam på Pstereo  Foto: Håvard Haugseth Jensen

En campingturist ved Storsand Gård Camping har sikret seg utsiktstomt for det neste døgnet. De beste plassene ved sjøen blir først opptatt, men når noen reiser videre på sin sommerferd, ser andre sitt snitt til å kapre en bedre tomt enn de først hadde.  Foto: Christine Schefte

Under Toppidrettsveka hadde løperne lite til overs for regnværet som høljet ned over Trondheim under løpet. Flere gå rett i bakken ved flere anledninger.  Foto: Peter Breivik

I pøsende regnvær satte UKA 2017 sitt preg på immatrikuleringssermonien på Gløshaugen, Bløt, rød strømpebukse over hodet ga neppe noen god sikt, for fotografen var kun millimetre fra å bli meid ned av Uka-studentene som stormløp inn mot scenen.  Foto: Morten Antonsen

Rennebu: Ola Øie (Ap) «Jeg har bodd i nærheten av Oslo, og jeg hatet å stå i kø. Jeg må være for meg sjøl innimellom. Du har alt du trenger i byen, men det virker mer upersonlig der,» forteller ordfører i Rennebu, Ola Øie. Tiuren skjøt han like oppi lia utenfor huset. Rådyret var han uheldig og kjørte over med traktor, hunden Fri (ikke utstoppet) er pensjonert jakthund og bestemor til den nye valpen (4 måneder).  Foto: Mariann Dybdahl

Serie: 2/6 Ordfører Stian Brekkvassmo i Namsskogan kommune. Nå bruker han fritiden på å bygge om stua. Han gjør alt selv bortsett fra det elektriske arbeidet. Her står han i den delen av stua som begynner å bli ferdig.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Serie: 3/6 Ordfører Trine Haug i Frosta kommune. Hun bor i et funkishus på Froste som tidligere tilhørte veterinæren i kommunen.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Serie: 4/6 Holtålen: Jan Håvard Refsethås (Sp) «Nærhet til naturen gjør at du setter mer pris på livet, du ser fødsel, liv, død. Det er en utfordring at dagens oppvoksende generasjon i byen i mindre grad enn tidligere forstår hva det innebærer å vokse opp på bygda. Men da jeg bodde på Byåsen hadde jeg egentlig kortere vei enn nå til naturen. Og det er mer tilrettelagt å komme seg ut der. Det tror jeg ikke folk her tenker på,» sier ordfører i Holtålen Jan Håvard Refsethås. «Dette er ordførerkontoret her hjemme, jeg har jo tre jobber, så det blir brukt litt tid her inne». I tillegg til å være ordfører er han gårdbruker og egentlig pensjonist.  Foto: Mariann Dybdahl

Serie: 5/6 Tydal: Ole Bjarne Østby (Sp) «Nei, jeg er godt fornøyd. Jeg pleier å si: Hvis du ikke finner noe å gjøre i Tydal, har du ingen interesser. Her har vi både kultur, idrett og friluftsliv. Jeg er ofte i byen og er ikke byfiendtlig. Men å bo så tett og stå i kø i rushtida, nei det ønsker jeg ikke,» sier ordfører i Tydal, Ole Bjarne Østby. Toraderen er det han som spiller på.  Foto: Mariann Dybdahl

Serie: 6/6 Ordfører i Roan, John Einar Høvik i Osen i sitt hjem i Roan. Med naturen tett på. Fra sofaen har Eian sett spekkhuggere, ørn, rev og oter noen få meter fra huset.  Foto: Kim Nygård

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer.

Juryens begrunnelse:

Månedens bilde gir et unikt perspektiv på en kjent situasjon. Fotografen går inn i situasjonen, og velger å skyte bildet med en teleobjektiv framfor en vidvinkel, noe som gir bildet en unik følelse av nærhet. ​

Månedens bilde er tatt av Richard Sagen.

Har du lyst til å se hva som tidligere har vært månedens beste bilder, så finner du de her:

Månedens bilde for juli

Månedens bilde for juni

Månedens bilde for mai

Månedens bilde for april

Månedens bilde for mars

Månedens bilde februar

Månedens bilde for januar

Månedens bilde for desember

Månedens bilde for november

Månedens bilde for oktober

Månedens bilde for september

Månedens bilde for august

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå