Ordfører nesten truffet i hodet:

Lastebil mistet stein - dundret tvers gjennom kupeen på møtende personbil i Åfjord

Steinen knuste både frontruta og bakruta og holdt på å treffe ordføreren i Roan sitt hode. Førerkortet til lastebilføreren er beslaglagt.

Saken oppdateres.

- Lastebil mistet en stein som havnet gjennom ruta på personbil i Åfjord. Politiet på stedet, det er ikke meldt om personskader, meldte politiet i Sør-Trøndelag på Twitter onsdag morgen.

Politiet fikk melding om den dramatiske hendelsen ved Momyr i Åfjord klokken 08.56.

- Flaks at ingen ble skadd

- Steinen, som ifølge patruljen er ti centimeter i diameter, gikk først gjennom frontruta på den møtende personbilen - før den gikk ut bakruta, sier operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt.

- Skadepotensialet er stort, og det var bra det ikke satt noen der hvor steinen traff, sier Volden.

Ifølge Fosna-Folket var Roan-ordfører Einar Eian (H) en av tre personer som satt i bilen, og han var centimeter fra å bli truffet av steinen.

-  Det var en stein som datt av en lastebil, den gikk rett gjennom frontruta på bilen og nakkestøtta mi, før den for gjennom baksetet og knuste bakruta, forteller Eian til lokalavisa, og legger til at det bare var flaks at ingen ble skadd.

Får skyss med politiet

Politiet drev i 10.00-tiden med avhør på stedet. Like etterpå melder operasjonssentralen på Twitter at lastebilføreren i 20-årene er anmeldt og har fått førerkortet beslaglagt. Personbilen var ikke kjørbar etter møtet med steinen.

Sammen med de to andre i bilen, var ordføreren på vei til partssammensatt utvalg i Åfjord i forbindelse med sammenslåingen av Roan og Åfjord, da dramaet skjedde, ifølge Fosna-Folket.

Ordfører Eian fikk skyss med politiet til Åfjord.

 
§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå