Sterke vindkast i Oppdal

- Takplater fløy over E6

Brannvesenet har sikret tak på bolighus både i Oppdal og Melhus.

Saken oppdateres.

Politiet i Trøndelag fikk mandag morgen flere meldinger om farlige episoder på grunn av sterk vind i Oppdal.

- Det har blant annet kommet meldinger om takplater som har fløyet over E6, trær som har veltet og ligger i veibanen og en trampoline som var på ville veier, forteller operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt.


Tips oss! Har du opplysninger, bilde eller video?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no


Brannvesenet rykket ut for å vurdere om det måtte gjøres sikringstiltak.

- Vi har nå sikret det taket som det kom takplater fra. Ellers er alt i orden i Oppdal. Vi har også vært på Gimse i Melhus og sikret et tak som var på vei til å løsne på grunn av vinden, forteller Gunnar Sundli ved 110-sentralen i Sør-Trøndelag.Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå