Alvorlig trafikkulykke i Selbu

En mann i 20-årene ble påkjørt av bil ved Neatun.
 

Saken oppdateres.

Nødetatene rykket like før klokken to natt til søndag ut til Neatun i Selbu i forbindelse med en trafikkulykke.

- Det var en bilfører som ringte inn og fortalte at han hadde kjørt på en person på fylkesvei 705 ved Neatun i Selbu. Personen var alvorlig skadet og ble etterhvert fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim med luftambulanse, opplyser operasjonsleder Astrid Metlid ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet har foretatt avhør og undersøkelser på ulykkesstedet.

- Ifølge vitner vi har snakket med skal den tilskadekomne ha kommet springende ut i veibanen. Verken bilfører eller passasjerer skal ha sett personen før ulykken inntraff. Vi har ikke fått avhørt den skadde enda, så det gjenstår en del etterforskning i denne saken før vi kan konkludere, sier Metlid.

Ifølge politiet er det ikke tatt beslag i førerkortet som følge av ulykken.

Fylkesvei 705 var stengt etter ulykken, men åpnet igjen klokken 3.06, opplyser Vegtrafikksentralen.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

Gikk du glipp av disse?