Se Adresseavisens beste bilder fra oktober

Bendtner tok med sønnen

1.Plass. RBK og Niclas Bendtner gikk ut på lerkendalmatta for å vinne mot Sarpsborg tidligere i denne måneden. Bendtner hadde tatt med seg sønnen Nicholas som maskot og han storkoste seg før kampen.  Foto: Christine Schefte

2.Plass. Jegerne sprer seg ut på ulike poster, noen søker med hund. De oppdaterer hverandre på radio. Etter en times tid kommer meldingen. - Den har 18 tagger, det er en storokse! Pers ansikt lyser opp. - Har aldri felt en så stor okse før, sier han. Den er stor. Og tung. Etter litt arbeid er oksen på vei til gårdsplassen  Foto: Therese Jæktvik

3.Plass. William (2,5) og Liv-Sofie (9 måneder) leker på gulvet, mens mamma og pappa diskuterer politikk (nesten) så busta fyker.  Foto: Terje Svaan

Hederlig omtale. Taibeh Abbasis (18) tok til tårene på Torget i Trondheim. Rundt ti skoler i Trondheim deltok i demonstrasjonen organisert av Thora Storm videregående skole, der Taibeh er elev. De marsjerte for at Abbasi-søsknene, Taibeh (18), Yasin (20) og Ehsan (15) og deres mor Atefa Rezaie skal få bli i landet. De har bodd i Norge over fem år, og de har fått tilbaketrukket oppholdstillatelsen sin og blir sendt til Afghanistan.  Foto: Ketil Blom Haugstulen

Hederlig omtale. Denne bygården Bygård blir Kjell Erik Killi Olsens nye kunsthus i Trondheim En hel bygård på 2500 kvadratmeter skal forvandles til et hus med kunst, kafé og leiligheter. Kjøpmannsgata ung kunst k.u.k. er husets foreløpige navn.  Foto: David Engmo

Hederlig omtale. Anders Eggan sier han vil leve av boksingen, leve godt. Og kunne gi noe tilbake til foreldrene som hjelper ham.Han fikk sin proffdebut i september.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Hederlig omtale. I mer enn 3000 meters høyde kan verdens beste skiløpere dyrke sin lidenskap, og ikke minst få gode fortrinn når de om noen uker senere skal møtes til dyst i langt lavere høyde. Her oppe i det italienske høyfjellet har de et preparert skispor på isbreen som er presset inn mellom to skiheiser.  Foto: Håvard Jensen

Hederlig omtale. På laboratoriet hos NINA tas det hjerneprøver av hundrevis av elg for å se om de er smittet av CWD, skrantesyke. Laboratorieleder Frode Holmstrøm sager her av kjeven som blir tatt vare på for å finne elgens alder.  Foto: Frank Lervik

Hederlig omtale. Innsatsleder Ola Eggen ved Trøndelag politidistrikt under en politiaksjon i Innherredsveien etter at mann med kniv tok seg inn i leilighet.  Foto: Morten Antonsen

Hederlig omtale. Trønderfest under UKA 2017  Foto: Mariann Dybdahl

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer.

Månedens bilde er tatt av Christine Schefte

Har du lyst til å se hva som tidligere har vært månedens beste bilder, så finner du de her:

Månedens bilde for September

Månedens bilde for august

Månedens bilde for juli

Månedens bilde for juni

Månedens bilde for mai

Månedens bilde for april

Månedens bilde for mars

Månedens bilde februar

Månedens bilde for januar

Månedens bilde for desember

Månedens bilde for november

Månedens bilde for oktober

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå