Politiet vil ha kontakt med vitner som kan ha sett dødsulykken i Snillfjord

Mennene som satt på i bilen til taxisjåføren (51) som omkom, er på bedringens vei etter den alvorlige ulykken på fylkesvei 714 tirsdag.

Politiet vil ha kontakt med eventuelle vitner som kan ha sett dødsulykken på fylkesvei 714 tidligere denne uken.  Foto: Adressa-tipser

Saken oppdateres.

Det var den 51 år gamle drosjesjåføren Arild Helge Jensen fra Frøya som omkom i trafikkulykken i Krokstadøra tirsdag. Ifølge lensmann Anette Ertvåg i Hemne og Snillfjord kjørte 51-åringen syketransport, og var på vei til sykehus med to menn fra Frøya da frontkollisjonen med en lastebil skjedde like etter klokken 11.00.

Lensmann Anette Ertvåg i Hemne og Snillfjord opplyser at de fremover skal gjøre flere avhør i forbindelse med dødsulykken tirsdag.  Foto: Morten Antonsen

 

- Var det vitner til kollisjonen?

- Per nå har vi ikke snakket med noen vitner som så hendelsen, men om noen har sett noe og har opplysninger, så ønsker vi gjerne kontakt med dem, sier Ertvåg.

LES OGSÅ: 51 år gammel mann omkom i trafikkulykke i Snillfjord

Skal avhøres

Hun kan foreløpig ikke si noe om hendelsesforløpet før dødsulykken, og viser til at Statens vegvesens ulykkesgruppe sammen med politidistriktets krimteknikere har gjort undersøkelser på ulykkesstedet for å avklare hva som skjedde.

De to passasjerene, i henholdsvis i 80- og 50-årene, er ennå ikke avhørt av politiet. Det er heller ikke lastebilsjåføren.

- De involverte skal avhøres av politiet når de er i stand til det, opplyser Ertvåg.

Lettere skadd og i bedring

Kommunikasjonsrådgiver Trine Nordgård Stensaas ved St. Olavs hospital opplyser at de to mennene som ble innlagt etter ulykken, er på bedringens vei.

- Den ene er lettere skadd. Den andre personen ligger på nevrointensiven. Tilstanden til personen er stabil og i bedring, sier hun.

Onsdag ettermiddag ble det tent lys og lagt ned blomster utenfor Frøya taxisentral etter dødsulykken. Jensen var taxisjåfør og styremedlem i sentralen. Ifølge lokalavisen Hitra-Frøya etterlater Jensen seg to voksne sønner og en datter.

Onsdag ble det tent lys og lagt ned blomster utenfor Frøya taxisentral der den avdøde Helge Arild Jensen jobbet.  Foto: Ronny Dybdahl Teigås

 

Organisasjonssjef i Trøndertaxi, Bjørn Ellingsen, opplyste onsdag at Jensens kolleger møttes for å bearbeide det som skjedde. Kommunens kriseteam var også til stede.

- Der fikk de satt ord på det som har skjedd, bearbeidet inntrykk og tanker. Kollegene er under kontinuerlig oppfølging fra både kriseteamet og oss i Trøndertaxi. De er preget av sorg, de har jobbet tett sammen og blir selvfølgelig veldig berørt. Etter ulykken skal de selv ut og gjøre den samme jobben i det samme området. Da blir man tankefull, sa Ellingsen.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå