Ifølge Nea Radio skjedde hendelsen i Røros sentrum rundt klokken 03.30 natt til søndag 10. desember, samme helg som det var julemarked i bergstaden.

En video fra hendelsen viser at en 20 år gammel mann blir dratt i bakken, før han blir sparket i ansiktet. Deretter blir han liggende tilsynelatende livløs i snøen.

- Gode spor

Politiførstebetjent Øyvind Unsgård ved Røros lensmannskontor sier til Adresseavisen at det var tre personer involvert i hendelsen, inkludert 20-åringen som ble sparket. Han sier at de foreløpig ikke har noen navngitte mistenkte.

- Vi har ikke fått inn noen konkrete tips, men vi har gode spor å jobbe ut ifra, blant annet på bakgrunn av vitneobservasjoner, sier Unsgård.

Han sier at det er sjelden de opplever slike grove episoder på Røros.

- Vi er fortsatt interessert i opplysninger fra vitner som kan ha noe å bidra med, sier Unsgård.

Hjernerystelse

Adresseavisen har vært i kontakt med 20-åringen som blir utsatt for volden. Han skriver i en tekstmelding at han fikk hjernerystelse som følge av episoden, men at han nå er i fin form.

Han skriver at de to som dro ham i bakken og sparket ham var helt ukjente for ham fra før.

Kommunalsjef for oppvekst i Røros kommune, Marit Trollerud Jansen, sier til NRK Trøndelag at voldsepisoden virker å være en enkeltstående hendelse.

- Røros har ikke noe belastet ungdomsmiljø, sier hun.