Bare flaks gjorde at Rakel slapp unna da en sofa fløy av bilen hun møtte inni tunnelen

Rakel Sivertsen fryktet hennes siste time var kommet da en sofa kom flygende fra en møtende bils tilhenger inne i Stavsjøfjelltunnelen. Tankene gikk raskt til de tre døtrene hjemme.

Tankene gikk til de tre døtrene Alva (6), Lea (17) og Vilma (10) da Rakel Sivertsen (t.h.) opplevde en svært dramatisk hendelse i Stavsjøfjelltunnelen fredag. Hun vil at folk skal tenke over at konsekvenser av uforsiktig opptreden i trafikken, kan få enorme konsekvenser.   Foto: Privat

«Kjære DEG, ta en god titt på dette bildet! Dette er meg og jentene mine. Og jeg vil at du skal se på oss. Ja, DU som kjøpte deg ny sofa i dag, som blåste gjennom Stavsjøfjelltunnelen i full fart, som ikke tok deg tid til å sikre lasten din, og som nesten sendte tre nydelige jenter morløse inn i det nye året ...».