Elgen droppet tunnelen ved E39 i Orkdal, stakk til skogs i stedet

Politiet meldte i ettermiddag på Twitter om at en elg var på vandring langs E39 ved Storsandtunnelen i Orkdal.

Saken oppdateres.

Vegtrafikksentralen rykket ut for å lede dyret bort fra området etter at politiet fikk melding om at en elg var observert nær tunnellinnløpet ved Storsandtunnelen i Orkdal.

Innenfor viltgjerdet

- Elgen har trolig kommet seg innenfor viltgjerde langs E39, og det kan se ut til at den har klart å ta seg videre bort fra vegen og tunnelen, men for sikkerhets skyld sjekkes dette av Vegtrafikksentralen nå, melder Bernt Tiller, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt. Han tilføyer at det har vært to viltpåkjørsler i fylket i ettermiddag.

Flere viltpåkjørsler

- Vi fikk nylig melding om en elgpåkjørsel på fylkesvei 17 i Bangsund. Ambulanse og Viltnemda er varslet. Det var to personer i bilen, og den ene skal ha fått glass-splinter i øyet i sammenstøtet. Elgen ligger død i veibanen og sperrer deler av veien. Tidligere i ettermiddag ble et reinsdyr påkjørt i Nærøy, sier Tiller.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå