Tatt i skogområdet i Melhus

Tre personer pågrepet etter hytteinnbrudd

Tyver ble overrasket av hytteeier under innbrudd i en hytte ved Ånøya og stakk til skogs, ble pågrepet etter kort leteaksjon.

Saken oppdateres.

Tre personer av utenlandsk opprinnelse er pågrepet etter hytteinnbrudd i Ånøya. Tyvene ble overrasket av hytteeier og stakk fra stedet i en liten lastebil før de parkerte i en sidevei. Deretter tok de beina fatt.

Stjålet bil i Oslo

- To personer ble pågrepet etter kort tid. Deretter ble en hundepatrulje satt inn i søket etter en tredje mistenkt som ble pågrepet like etter. Bilen de tre benyttet ble stjålet i Oslo i forbindelse med et innbrudd i et firma, sier operasjonsleder Frank Brevik ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet ber hytteeiere i Ånøyaområdet i Melhus sjekke hyttene sine for å avdekke om det er gjort innbrudd i løpet av siste døgn.

Satt i arresten

De tre tyvene blir nå fraktet til politistasjonen i Trondheim der de blir satt i arresten.

På forsiden nå