Nå er begge ordfører-kandidater

Farmen-Finn og Farmen-Olav kan snart regjere i hver sin kommune.

Farmen-Finn og Farmen-Olav håper begge på at de får bære ordførerkjedet etter høstens kommunevalg. 

Saken oppdateres.

Erkerivalene fra fjorårets Farmen kjemper fortsatt om seieren. Bare i hver sin kommune og for hvert sitt parti. Begge håper nemlig å smykke seg med et ordførerkjede etter høstens kommunevalg.

Finn Olav Odde var raskt ute med å lansere seg som ordførerkandidat da ordfører Hallgeir Grøntvedt bestemte seg for ikke å stille til gjenvalg. Odde er en av veteranene i Ørland Senterparti, med 20 års fartstid som lokalpolitiker.

Tidligere i februar ble han ifølge Fosna-Folket enstemmig valgt til ordførerkandidat for Senterpartiet.

- Nå ser jeg framover. Dette skal vi klare sammen, sa Odde da kandidaturet ble annonsert.

LES OGSÅ: Full krig på «Farmen»

- Glad for tilliten

Onsdag i denne uka ble det også klar at Sykkylven Frp hadde plassert Olav Harald Ulstein på topp på listen sin til kommunevalget.

- Jeg er selvsagt glad for tilliten lokallaget har vist meg. Hjertesaken er barne- og ungdomsarbeid. Det har alltid vært viktig for meg at de skal ha et bra tilbud, sier Ulstein til Sunnmørsposten.

Ulstein er varaordfører i inneværende periode.

Bitre fiender

Ulstein kom på andreplass i reality-serien på TV2 i fjor. Han slo ut Finn Olav Odde etter en øksekast-duell under finaleuka. Da hadde det lenge vært knivinger mellom de to deltakerne.

Ulstein saboterte blant annet ukesoppdraget da Odde var storbonde på Farmen-gården. Han har også kalt Odde en ynkelig og motbydelig mann, noe som ble gitt stor oppmerksomhet av media.

Odde har gått ut og sagt at Ulstein er en kvalmsekk, men også prøvd å begrave stridsøska ved et par anledninger. I etterkant av serien har de to snakket sammen og det skal ifølge Odde ikke lenger være noen sure miner.

Det var Magnhild Vik som vant fjorårets Farmen.

På forsiden nå