Dermed var 23 mil på sykkel unnagjort.

- De første sju milene var veldig tøffe, for da var det mye motvind. Da tenkte jeg at dette kom aldri til å gå. Men så ble det heldigvis lettere vær, sier Wulf.

Klokken 21.40 tirsdag kveld trillet hun imidlertid inn i Molde by.

- Hun ankom Molde med stil, sier Geir Kamsvåg som fulgte Wulf hele veien.

Veddemål

Wulf har tidligere spilt for Trondheims-Ørn, og er nå kaptein på Vålerengas damelag. Sykkelturen til Molde er et resultat av at hun var litt bråkjekk på Twitter.

Les også: Tina tapte veddemål

- Jeg sa at Manchester United ville vinne Premium Legue. Jeg visste vel sånn egentlig at de ikke kom til å gjøre det, men jeg hadde lyst til å komme litt utenfor min egen komfortsone. Så da ble det en sykkeltur på 23 mil, fortalte Wulff før hun la ut på sykkelturen fra Trondheim.

Ikke mer sykling

Tirsdag kveld er hun sliten, og kjenner turen på kroppen.

- Jeg sliter med ryggen, og så har jeg hatt litt krampe i venstre legg. Det har vært beintøft, og den siste biten gikk det på viljen. Jeg var fristet til å sette meg inn i bilen enkelte ganger, men så tenkte jeg at det ville være så flaut å ikke klare dette. Det var ganske mange som visste at jeg skulle sykle, sier hun.

Nå kan hun imidlertid love at det ikke blir noen nye veddemål med det første. Sykling er hun også ferdig med.

- Jeg kan garantere at det ikke blir noen deltakelse i Trondheim-Oslo. Sykling er vel egentlig ikke noe for meg, sier Wulf som skal tilbake til fotballtreningene igjen om 11 dager. Inntil da er det egentrening.

Men kanskje ikke så heftige treningsøkter som en 13 timer lang sykkeltur.

23 mil på sykkel ble unnagjort tirsdag kveld. Foto: Christine Schefte