#elsykkelpatruljen

Kor ska vi dra?

Skal Adresseavisens elsykkelpatrulje dra til Hitra, Fosen, Røros, Namdalen eller Innherred? Det er det du som bestemmer.

Snart kan Adresseavisens elsykkelpatrulje, bestående av Lorns Bjerkan og Ole Martin Wold, komme syklende på en vei nær deg. Ser du dem, er det bare å ta kontakt.  Foto: GLEN MUSK

Saken oppdateres.

De neste ukene skal nyhetsjegere fra Adresseavisen reise rundt i Trøndelag på elsykkel på jakt etter de kuleste stedene, de mest interessante personene og de beste historiene. Turen starter mandag morgen. Det er fortsatt ikke bestemt oss for hvor vi skal dra.

Vår rute er det nemlig du som bestemmer. På pollen på denne siden kan du stemme over hvor turen skal starte. Vi drar til stedet som har fått flest stemmer søndag kveld. Valgene du kan stemme mellom er Røros, Hitra, Ørlandet, Steinkjer eller Namsos.

Det er først søndag kveld det avsløres hvilket sted som har fått flest stemmer.

Følg adressa.no på Facebook her

Følg Adresseavisen på Instagram

Kom med forslag

Videre kan du være med å bestemme hvor reisen går videre etterhvert som vi forflytter oss. Elsykkelpatruljen vil være ute mandag til onsdag de neste ukene. Før hver uke kan du gå inn på adressa.no å bestemme hva som blir utgangspunktet for neste ukers tur. Du kan også etter dette medvirke på hvor turen skal gå videre når vi er på sykkelsetet.

Underveis, mens vi er på tur, kan du også foreslå steder vi bør komme innom på turen, personer vi kan besøke eller arrangement vi burde få med oss på vår mikroblogg på adressa.no.

Der kan du chatte med oss eller dele bilder. Det gjør du enten ved å gå inn i studioet eller ved å bruke #elsykkelpatruljen i sosiale medier.

Mikroblogger fra turen

Vi vil på mikrobloggen legge ut poster mens vi er på veien, med tekst, bilder og video. Der kan du følge med hvor vi er og hva vi gjør til enhver tid.

Ser du oss langs veien kan du også slå av en prat eller bli med oss på veien.

Første elsykkelpatrulje består av nyhetsjournalist Lorns Bjerkan og fotograf Ole Martin Wold. De to var en del av Adressa-teamet som tidligere i år reiste ti land på tre dager med millionbil i Europa. Denne gangen håper de to at de kanskje klarer ti trønderske kommuner på tre dager, selv om det ikke er noe mål.

- Vi håper vi får sett mange nye steder i løpet av de tre dagene vi skal på tur. Vi håper å møte spennende personer, få høre gode historier og lære litt om plassene vi sykler forbi. Hvor vi drar, er ikke så nøye, sier Bjerkan.

- Så får vi håpe det blir godt vær. En god tur blir det uansett.

#elsykkelpatruljen
 
  • Denne sommeren reiser Adresseavisen på elsykkel gjennom Trøndelag. Denne uken består elsykkelpatruljen av nyhetsjournalist Lorns Bjerkan (tlf. 92 60 13 76) og fotograf Ole Martin Wold (tlf. 98 63 18 98).
  • På adressa.no kan du hver helg bestemme hvor vi skal starte reisen neste uke. Underveis på turen kan du også påvirke vår videre reise.
  • På vår mikroblogg på adressa.no kan du også komme med tips og innspill til turen. Du kan foreslå steder vi bør stoppe, personer vi bør besøke eller arrangementer vi bør dra innom. Du kan også chatte med elsykkelpatruljen. Møter du oss langs veien kan du gjerne prate med oss. Du kan også bli med oss på turen om du vil.
  • I mikrobloggen vil vi rapportere fra turen, så du vet hvor vi er og hva vi gjør til enhver tid. Vi vil også lage reportasjer som vi legger ut på våre nettsider og/eller i papiravisa.
På forsiden nå