Rørosinger, se nøye på disse mennene:

De kan oppsøke deg, gå i tights og er utstyrt med selfiestick

Ved observasjon av disse to elsyklistene bes du om å ta kontakt med dem.

Ikke verdens beste mugshot: To personer av denne typen kan observeres i Røros-området de neste dagene.   Foto: Glen Musk

Saken oppdateres.

#elsykkelpatruljen

Mennene beskrives til å være mellom 180-190 centimeter. De har normal til kraftig kroppsbygning. Den ene har mørkt kort hår, mens den andre har mørkeblondt kort hår. De kan observeres på elsykkel, gå i Adresseavisens treningstights og kan finne på å bruke selfiestick. Dessuten kan de utgi seg for å være Alexander Kristoff eller Mark Cavendish.

De to kan være pågående og oppsøkende - eller utadvendte som de selv liker å kalle det. Etter å ha snakket med disse to personene kan du havne i avisa. Utover det skal de ikke være spesielt farlige, ifølge et ukjent hav av eksperter. Ser du dem, bør du også kontakte dem.

LES OGSÅ: Kor ska vi dra?

Kom med innspill

Mennene vil mikroblogge på adressa.no mens de er på tur mandag til onsdag denne uka. De vil også lage reportasjer som havner på adressa.no og papiravisa.

Det er lesere på adressa.no som har besluttet at elsykkelpatruljen skal starte sin reise i Røros. Leserne har nemlig denne helga kunne stemt frem hvor Adresseavisen elsykkelpatrulje skal starte turen denne uka.

Røros fikk flest stemmer, foran Hitra, Ørland, Namsos og Steinkjer i kronologisk rekkefølge. Derfor vil de komme dit med tog mandag formiddag.

Hvor de vil være og hvem de skal besøke de neste dagene, vet de ikke selv ennå. De ønsker innspill, noe som du kan komme med på mikrobloggen på adressa.no eller ved å kontakte disse to personene.

Du kan nå komme med innspill på mikrobloggen. Om du kjenner noen personer som bør fortelles om i avisa eller sommersteder alle bør høre om, kom med innspillet i mikrobloggen. Du kan også bruke #elsykkelpatruljen i sosiale medier.

Bli med

Mennene tar seg dit elsykkelbatteriene kan ta dem. Dermed kan de også i løpet av de kommende dagene komme til nabokommunene til Røros.

Har du lyst å være med på deler av turen, er det bare å hive seg på hjul.

Neste uke kommer elsykkelpatruljen til et nytt sted, som kan stemmes frem til helga. Da vil to nye nyhetsjegere fra Adresseavisen utgjøre patruljen.

Følg adressa.no på Facebook her

Følg Adresseavisen på Instagram

Følg elsykkeladressa på Snapchat.  

Følg elsykkeladressa på Snapchat.  

#elsykkelpatruljen
 
  • Denne sommeren reiser Adresseavisen på elsykkel gjennom Trøndelag. Denne uken består elsykkelpatruljen av nyhetsjournalist Lorns Bjerkan (tlf. 92 60 13 76) og fotograf Ole Martin Wold (tlf. 98 63 18 98).
  • På adressa.no kan du hver helg bestemme hvor vi skal starte reisen neste uke. Underveis på turen kan du også påvirke vår videre reise.
  • På vår mikroblogg på adressa.no kan du også komme med tips og innspill til turen. Du kan foreslå steder vi bør stoppe, personer vi bør besøke eller arrangementer vi bør dra innom. Du kan også chatte med elsykkelpatruljen. Møter du oss langs veien kan du gjerne prate med oss. Du kan også bli med oss på turen om du vil.
  • I mikrobloggen vil vi rapportere fra turen, så du vet hvor vi er og hva vi gjør til enhver tid. Vi vil også lage reportasjer som vi legger ut på våre nettsider og/eller i papiravisa.
På forsiden nå