Mandag er det igjen duket for en ny uke med Adresseavisens elsykkelpatrulje. Denne gangen er det journalist Evelyn Therese Berg Hansen og fotograf Kristine Lindebø som skal sykle rundt i Trøndelag.

Teamet som skal ut på tur, er ikke fra Trøndelag og håper derfor at du kan tipse oss om de fineste stedene, de beste historiene og de mest interessante personene.

- Jeg håper å se mange fine steder, og at folk vil snakke med oss og vise oss hva som er det beste med plassen sin, sier Kristine Lindebø.

Det er fortsatt ikke bestemt hvor vi skal dra. I skjemaet til høyre kan du stemme på hvilket sted vi skal besøke. Søndag kveld avsløres reisemålet som har fått flest stemmer.

Les også: - Er ikke så nøye hvor vi drar. Bare det er sol, is og fine badestrender

Følg oss på veien

Underveis kan du foreslå steder vi bør besøke, folk vi bør snakke med og andre ting som er verdt å få med seg.

Ser du oss på elsykkelen, må du gjerne stoppe oss for å slå av en prat. Bli også gjerne med oss et stykke på veien.

Les også: Oskar (8) gir blaffen i griseværet

Mikroblogger

Vi vil underveis oppdatere mikrobloggen på adressa.no. Der kan du følge med på hvor vi er til enhver tid. Du kan også chatte med oss eller dele bilder. Det gjør du ved å enten gå inn i livestudioet eller bruke #elsykkelpatruljen i sosiale medier.

- Vi gleder oss veldig til å oppleve Trøndelag. Jeg håper vi får gjort mye spennende og at dette blir en tur full av gode minner som vi kan ta med oss videre, sier Evelyn Therese Berg Hansen.

Les også: Tror elsykler kan berge sykkelturismen i Trøndelag