#elsykkelpatruljen

Hvor skal elsykkelpatruljen ta sommerens siste tur?

Er det Rindal, Namsskogan, Frøya eller Snåsa som skal avslutte årets turné? Det kan du være med på å bestemme.

Skal Jonas Bjørkli og Kirsti Kringstad dra til Rindal, Namsskogan, Frøya eller Snåsa? Det er opp til leserne. Stem i pollen nede til høyre!  Foto: Kristine Lindebø

Saken oppdateres.

I hele sommer har én journalist og én fotograf vært ute langs de midtnorske veiene på elsykkel. Røros, Hessdalen, Inderøy og Rissa er stedene som har hatt besøk av våre mer eller mindre spreke kolleger.

Elsyklene er nå vel i hus igjen etter noen spennende dager på Fosen. Batteriene er til lading, og mandag er det nyhetsjournalistene Kirsti Kringstad og Jonas Bjørkli som skal tråkke til.

Les om de tidligere turene i mikrobloggen.

Fire nye alternativer

Men før den tid trenger vi din hjelp. Det er nemlig dere lesere som bestemmer hvor turen går. Vi har plukket ut fire alternativer som du kan stemme over: Rindal, Namsskogan, Frøya og Snåsa.

For første gang er altså et sted på Nordmøre med blant alternativene. Søndag kveld avsløres det hvilket sted som er blitt valgt, og mandag morgen starter ferden.

- Tilbakemeldingene fra de tidligere elsykkelpatruljene er at de har møtt mange trivelige folk. Det regner jeg med at også vi kommer til å gjøre, sier Jonas, som opprinnelig er fra Meløy i Nordland.

Lokalkunnskap om Midt-Norge og trøndersk dialekt får han imidlertid med seg i Kirsti Kringstad, som er fra Orkdal.

Led vår vei

Reisen videre kan også leserne være med å avgjøre. Tips og anbefalinger på hvor elsykkelpatruljen bør sette kursen kan sendes inn på vår mikroblogg på adressa.no, på telefon eller på mail. Du må gjerne foreslå steder eller personligheter vi bør avlegge en visitt.

I tillegg kan du chatte med oss eller dele bilder. Det gjør du enten ved å gå inn i studioet eller ved å bruke #elsykkelpatruljen i sosiale medier.

Patruljen vil på mikrobloggen legge ut meldinger, bilder og kanskje video underveis. Der kan du følge med på hvor vi er, og hva vi gjør til enhver tid.

Ser du oss langs veien må du stoppe oss for å slå av en prat! Alle pauser vi kan få er kjærkomne.

Føls oss på snapchat. Brukernavnet vårt er

Føls oss på snapchat. Brukernavnet vårt er "elsykkeladressa" 

Namsskogan, Rindal, Snåsa og Frøya er alternativene du kan stemme på denne uka.  
        
            (Foto: FRANK CADAMARTERI, Ingrid Skjøtskift, Lena Knutli og Rune Petter Ness.)

Namsskogan, Rindal, Snåsa og Frøya er alternativene du kan stemme på denne uka.   Foto: FRANK CADAMARTERI, Ingrid Skjøtskift, Lena Knutli og Rune Petter Ness.

På forsiden nå