Sist uke kom Jan Thomas med singelen «Get Up and Dance».

Men Jan Thomas beholdt masken.

– Jeg har bestandig vært en fryktløs gutt som tør drømme – og dette er virkelig en guttedrøm som går i oppfyllelse. Det er sikkert noen som vil prøve å gjøre narr av meg på grunn av dette. Men slik kritikk biter ikke på meg lenger, sa Jan Thomas til vg.no siste uke.

Stylisten og ektemannen Christopher Mørch Husby (19) har sammen startet et minnefond som heter «Kjærlighet uten grenser», og inntektene fra den nye singelen skal gå til Kreftforeningen.

«Get Up and Dance» har fått seg en rekke enere og toere på terningen fra landets musikkanmeldere. Og nå fyrer også platebransjen av noe krutt.

– Holde kjeft

– Kan Jan Thomas holde kjeft og heller gi 15 prosent av omsetningen i botoxsjappa til kreftsaken. 15 prosent av ingenting er som kjent ingenting, skriver Warner Music-sjef Guttorm Raa på lynmeldingstjenesten Twitter.

Raa utdyper overfor Dagbladet:

– Det er sikkert godt ment, men Jan Thomas gjør ikke noe godt for seriøse artister. Han skygger for dem.

Jan Thomas sin manager, Febe Rognstad har imidlertid sagt at de har en hemmelig bestilling på 25.000 eksemplarer av singelen. Men Raa kunne uansett ikke tenkt seg å gitt ut musikken på Warner.

– Kommer ikke kreftsaken til gode

– Det er ikke fordi musikken hans er bra at en fyr kjøper 25.000 eksemplarer av den, og salget plasseringsmessig på iTunes og andre digitale tjenester ser ikke ut til å komme kreftsaken noe særlig til gode. Mye god pr., lite utbytte for den egentlige saken. Kan han ikke holde et moteshow eller noe annet han kan?, sier Raa videre.

Rognstad ønsker ikke å kommentere saken.