«Rød bil selges. To billetter til Justin Bieber ligger i hanskerommet og en 32" Samsung LCD-TV i baksetet. Alt dette til den nette sum av 25.000 kroner. Da får du med piggdekk også!»

Slik så annonsen Heidi Vatn (28) fra Fannrem i Orkdal la ut på sin Facebook-profil onsdag. Mye oppmerksomhet fikk hun, men det skulle ta to dager før noen meldte interesse for hele pakken. Det var Avisa Sør-Trøndelag som først omtalte saken.

Kjøper fikk prutet ned prisen

- Jeg la det ut for gøy, for å prøve noe nytt. Jeg var forberedt på å legge den ut på nettstedet finn, hvis ingen meldte seg, forteller Vatn.

Det slapp hun. Og det er hun glad for.

- Da hadde jeg vel blitt oppringt av desperate Bieber-fans, sier 28-åringen. Hun måtte dermed gå ned litt i pris for å få solgt alt sammen. Egentlig hadde hun tenkt å ta 25.000, men kjøperen fikk den for 19.500.

- Det var noen som bare ville kjøpe billettene. Men det var jeg ikke interessert i. Jeg ville selge alt sammen samtidig, sier Vatn.

Har to billetter selv

Kjøperen  skulle overraske datteren sin med billettene. Hun har allerede vært og hentet varene sine.

- Jeg er glad den ble kjøpt av noen som skal bruke billettene selv, og ikke selge det videre, sier Vatn.

Totalt hadde Vatn kjøpt fire billetter. To stående, og to med sitteplasser.

- Billettene med sitteplasser skal jeg beholde selv, ettersom jeg skal ta med niesen min på ti år, avslutter Vatn.

Heidi Vatn ville selge alt sammen i en pakke. Det å selge billettene separat var uaktuelt, til tross for mange henvendelser. Foto: Privat
I april 2013 skal Vatn ta med seg niesen sin på ti år for å se Justin Bieber. Foto: Privat