Til sammen fire biler var involvert i ulykken ved jernbaneovergangen på E39 ved Fannrem klokka 10.02 i formiddag.

- En kvinne klaget over nakkesmerter etter kollisjonen, og får nå tilsyn av ambulansepersonell på stedet. De vil ta en helsefaglig vurdering på om hun må bli med til sykehus for videre oppfølging, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Stoppet for blinkende hvitt

Operasjonsleder Berglund fikk melding om ulykken på E39 ved Fannrem av Orkdal lensmannskontor, og varslet deretter AMK og brannvesen.

- Første melding gikk ut på at tre biler var involvert, og brannvesen på stedet opplyste at bilen som forårsaket hendelsen hadde stukket av fra stedet. Det var altå fire biler involvert, sier Berglund.

- Den tyskregistrerte firehjulstrekkeren skal ha stoppet for blinkende hvitt lys foran jernbaneovergangen, og dermed forårsaket kjedekollisjon med de tre påfølgende bilene, sier Berglund.

Ulykken skjedde på jernbaneovergangen til den nedlagte Thamshavnbanen som nå kun er en museumsbane.

Trolig på vei sørover

- Ifølge de involverte skal sjåføren av den tyskregistrerte bilen, ha forklart at han hadde dårlig tid før han forlot stedet. Han skal være på vei sørover langs E39, opplyser operasjonslederen.

- Dersom noen observerer en plommerød tyskregistrert firehjulstrekker med tydelig skader etter påkjørsel i bakenden, er det fint om de ringer 02800 og melder fra til operasjonssentralen, sier Berglund som har varslet politet i nabodistrikene.Det har vært manuell dirigering på stedet, og trafikken går som normalt.

Foto: Terje Svaan