Smedbrua, som også går under kallenavnet Fleksnesbrua på grunn av de mange episodene, har vært omdiskutert. Det ble ikke mindre bråk da den ble enveiskjørt, og bilistene likevel kjørte i alle slags retninger.

I oktober så gikk det galt, og to kjøretøy havnet i en kollisjon på brua på Heimdal. Ingen personer kom til skade i ulykken.

Politiet opplyste på Twitter at de hadde beslaglagt førerkortet til personen som kjørte mot skiltet som varsler at det er «innkjøring forbudt».

Videoen av denne hendelsen ble den mest sette i oktober.

Sperret E6 to ganger på én dag

Like sikkert som at julekvelden kommer overraskende på kjerringa, så kommer vintersesongen som lyn fra klar himmel på utenlandske vogntogsjåfører. Dermed er det duket for en del komiske og frustrerende situasjoner på veiene i Trøndelag.

I oktober var det en polskregistrert semitrailer med tysk sjåfør som fikk problemer, ikke bare én gang, men to ganger på E6.

Han sperret først E6 i tre timer på Kvål i Melhus fra klokka 10.45 til klokka 13.45. Men det gikk ikke lang tid før politiet møtte samme sjåfør i Moholtlia selv om de hadde gitt ham kjøreforbud. Da var han fortsatt dårlig skodd og hadde gitt blanke i politiets pålegg.

- En tysk sjåfør i 60-årene har fått førerkortet beslaglagt i tre måneder og fikk også et forenklet forelegg på 11 000 kroner. Han fikk nettopp forkynt straffereaksjonen, opplyste krimvaktleder Roger Mogstad ved Sentrum politistasjon.

Denne videoen falt også i smak hos våre lesere, og den ble den nest mest sette videoen i oktober.

Lever med uhelbredelig kreft

Den sterke serien «Livet med kreft» ga mange sterke innblikk i hvordan det er å leve med en kreftdiagnose.

Blant annet fikk vi et møte med 27 år gamle Magnus Hagen som har uhelbredelig kreft i tykktarmen. Uken etter at datteren hans Miley ble født så fikk han diagnosen.

- Jeg har tenkt mye på hva jeg ikke får oppleve. Skolegangen, konfirmasjonen, den første kjæresten og det å bli bestefar. Men vi må nyte dagene. Ikke utsette, det har vi ikke tid til. På et tidspunkt vil cellegiften slutte å virke. Da er det over, sa Magnus til Adresseavisen.

Hvert år får nærmere 4000 personer i Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal kreft. Her kan du lese noen av deres historier.

Disse tv-klippene slo an i de andre månedene:

Mest sett i januar

Mest sett i februar

Mest sett i mars

Mest sett i april

Mest sett i mai

Mest sett i juni

Mest sett i juli

Mest sett i august

Mest sett i september