Petra Sestak ansatt som ny reiselivssjef i Trøndelag

44-åringen er ansatt som ny reiselivssjef i Trøndelag og administrerende direktør i Trøndelag Reiseliv AS.

Petra Sestak er reiselivssjef i Trøndelag og administrerende direktør i Trøndelag Reiseliv AS.  Foto: TERJE VISNES

Saken oppdateres.

Sestak har vært markedssjef og konstituert reiselivssjef i selskapet siden 2015, skriver Trøndelag Reiseliv i en pressemelding.

- Reiselivet i Norge er i en spennende utvikling og Trøndelag har et stort potensial som kan utvikles videre. Jeg ønsker å være med på å gi Trøndelag et løft som attraktivt og bærekraftig reisemål, øke verdiskapningen og styrke regionens konkurranseevne, sier Petra Sestak i pressemeldingen.

Sestak har over 20 års erfaring innen reiseliv og markedsarbeid fra internasjonale selskap som Hurtigruten og Disneyland i Paris.

LES OGSÅ: - Trøndelag reiseliv sprer feilinformasjon

- Vi er glade for at Petra har sagt ja til denne utfordringen. Hun er en sterk engasjert lagspiller med stor gjennomføringskraft og hennes meget sterke reiselivsbakgrunn og erfaring fra arbeidet i globale forretningsmiljøer gir henne de beste forutsetninger for å utvikle Trøndelag videre, sier styreleder Erik Revdal.

Sestak er født i Praha og oppvokst i Tyskland. Hun har en master i kommunikasjons- og kulturvitenskap med fokus på mediearbeid og siviløkonomi.

LES OGSÅ: Disse dyrene skal lokke folk til å besøke Trøndelag

Trøndelag Reiseliv AS markedsfører og bistår midtnorske reiselivsaktører for å skape økonomisk vekst. Selskapet skal posisjonere Trøndelag som det historiske Norge med de beste opplevelser innen mat, natur og kultur.

På forsiden nå