Kvinne påkjørt av snøscooter - mistenker fyllekjøring

Snøscooterføreren forlot kvinnen med åpent beinbrudd.
 

Saken oppdateres.

Politiet fikk klokken 01.22 natt til torsdag melding om at en snøscooter hadde veltet i Overhalla i Namdalen. Da ambulanse og politi kom frem til stedet viste det seg at en kvinne var blitt påkjørt og hadde fått et åpent brudd i foten.

- Kvinnen ble kjørt til legevakten i Namsos. Når vi etterhvert finner scooterføreren innrømmer han å ha drukket alkohol både før og etter kjøringen. Føreren, en mann i 20-årene, blåste til langt over lovlig verdi og ble innbragt for bevissikring, forteller operasjonsleder Bjørn Handeg ard ved Trøndelag politidistrikt.

Snøscooterføreren samtykket i førerkortbeslag og vil bli anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og for å ha forlatt en skadet person som trengte hjelp, opplyser politiet.

- Et familiemedlem av føreren vurderes også anmeldt for å ha hindret politiets arbeid, opplyser operasjonslederen. Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

På forsiden nå