Leteaksjon i Stjørdal endte godt

En tenåring som forsvant etter en fest utløste leteaksjon.

Saken oppdateres.

Klokken 01.13 natt til torsdag fikk politiet i Trøndelag melding om at en gutt i tenårene ikke hadde kommet hjem som avtalt etter en fest på Remyra i Stjørdal. Politiet valgte raskt å iverksette en leteaksjon.

- Vi har nå satt inn en hundepatrulje, samt tre andre patruljer i søket etter gutten. Han skal ha vært beruset, og det er kaldt ute. Det er årsaken til at vi setter inn såpass store ressurser for å finne han. Et Sea King redningshelikopter er også på vei til området for å bidra i søket, fortalte operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt.

Klokken 03.14 meldte politiet på Twitter at den savnede var funnet i god behold og ble ivaretatt av pårørende.


 

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

På forsiden nå