To væpnede politiaksjoner natt til torsdag

Knivtrusler førte til to aksjoner der politiet valgte å bevæpne seg.

Saken oppdateres.

Klokken 01.28 fikk politiet melding om en tildragelse i Ler sentrum i Melhus.

- Vi fikk melding om at en gjeng ungdommer hadde truet andre ungdommer med kniv og batong. De hadde deretter stukket fra stedet i bil. Vi bevæpnet en patrulje som til slutt fikk stoppet bilen. I bilen satt det flere personer og det ble funnet en kniv og noe narkotika, forteller operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt.

Hva som var bakgrunnen for episoden er foreløpig uklart.

- Vi noterte personalia på alle impliserte og vil etterforske saken videre, sier Volden.

Den andre episoden skjedde klokken 02.00 ved Sandmoen i Trondheim.

- Her var det en fornærmet som hevdet han hadde blitt truet av flere personer med kniv. Da vi kom frem hadde disse personene forduftet fra stedet. Også denne saken vil vi etterforske videre, sier operasjonslederen.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

På forsiden nå