Sør-Trøndelag på pallen over Lotto-utbetalinger

Hittil i 2017 har 279 nordmenn blitt Lotto-millonærer.

Fire SuperLotto-trekninger har ført til rekordmange Lotto-millionærer i det inneværende året.  Foto: arkivfoto fra norsk tipping, Adresseavisen

Saken oppdateres.

Det gjenstår fremdeles én trekning, i dag. Da kan det bli enda flere. 279 Lotto-millionærer er uansett flere enn i fjor da 268 var så heldige å få sju rette. Det skriver Norsk Tipping på sine nettsider.

LES OGSÅ: Trønder vant to førstepremier i Lotto

På tredjeplass

Norsk Tipping har sett på året som har gått og kan konstatere at det er Lotto-millionærene i Akershus som har håvet inn mest, med 96,6 millioner kroner totalt. På andreplass finner man Oslo med Lotto-premier på 82,3 millioner kroner i 2017. I Sør-Trøndelag har Lotto-millionærene til sammen vunnet 77,8 millioner kroner, som gir en tredjeplass.

Fire fylker topper listen over stedene med flest Lotto-millionærer i år. Akershus har så langt 31 Lotto-millionærer, Oslo har 25, mens Hordaland og Nordland deler tredjeplassen med 22 heldige spillere i hvert fylke.

- I gjennomsnitt klinker tre personer til med sju rette hver lørdag. SuperLotto har derimot aldri gjort så mange til millionærer som i 2017, forteller vinneransvarlig hos Norsk Tipping, Ingrid Roterud Mathisen, til Norsk Tipping.

LES OGSÅ: Mann ble lottomillionær mens han var på Åge-konsert

Filmet i vinnerøyeblikket

Hun forteller at det ikke er så stor forskjell på vinnerne fra år til år.

- Årets millionærer er like lykkelige når de vinner nå som tidligere, men i år har vi også fått tatt del i noen av vinnerøyeblikkene fra vinnerens ståsted. Med mobilen lett tilgjengelig har de blitt filmet midt i vinnerøyeblikket når telefonen ringer fra Hamar. Det er ekstra moro, sier Mathisen.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.  

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå