Siste: Klokken 00.00 hadde alle meldinger om feil i strømnettet på NTE sine nettsider blitt løst, men de oppfordrer sine kunder til å ta kontakt ved eventuelle vedvarende problemer. TrønderEnergi meldte om fortsatt 119 kunder uten strøm på Frøya på sine nettsider.

Klokka 16.23 melder NTE at det er 13 kunder i Ytre Vikna som fremdeles mangler strøm.

I tillegg kan det være enkeltkunder andre steder som også er strømløse. Feilrettingen fortsetter med nødvendig styrke utover ettermiddagen og kvelden, skriver informassjonsjef Dagfinn Brendmo i NTE.

Klokken 14 hadde NTE 1100 kunder uten strøm

- Områdene som er hardest rammet i NTEs område er Nærøy, Vikna, Overhalla og Grong. I tillegg er det en feil på Frosta som gjør at 200 kunder er strømløse, samt mindre feil rundt i omkring. Arbeid med feilretting pågår for fullt, og det aller meste skal være løst i løpet av ettermiddagen dersom forholdene ikke forverrer seg, skrev NTE i en pressemlding.

Les også: Søker ly for stormen i spikertelt

Strømbrudd på Hitra og Frøya

- Vi har 519 kunder som er uten strøm både på Hitra og på Frøya. På grunn av været har vi ikke mulighet til å sende folk til Gjæsingen eller flere av øyene rundt, sa kommunikasjonsrådgiver Tore Wuttudal i Trønderenergi til Adresseavisen tdligere på dagen.

På Hitra var om lag 400 kunder berørt.

Les også: Over 40 meter lang kran veltet over bil

Leter etter feil

- Utfallet skyldes overstrøm av ukjent årsak. Der har vi folk ute som leter etter feil. Samtidig prøver vi å koble om nettet slik at alle får tilbake strømmen snart. Om en time braker det virkelig løs. Da får vi kraftig vind fra vest, og vi regner med at det blir heftig i cirka en time, sa Wuttudal søndag formiddag.

Les også: Disse veiene er nå stengt i Midt-Norge

Det ble også meldt om strømbrudd på Ugla på Byåsen i Trondheim søndag.

Trønderenergi har på sine sider også meldt om at 76 kunder i Roan er uten strøm.