Mann tatt med våpen på nabotoget

Svenske stoppet med kniv i lomma og softgun i bagasjen.

Svenske ble stoppet med ulovlige våpen på vei fra Stjørdal til Östersund.   Foto: Tollregion Midt-Norge

Saken oppdateres.

Under en tollkontroll på nabotoget på vei mot Östersund ble en svensk statsborger tatt med flere våpen.

- Han hadde en kniv i jakkelomma og i bagasjen fant vi en softgun med magasin og en batong. Dette er ulovlig å ta med seg over grensa og vi kontaktet politiet. De ønsket å kontrollere mannen nærmere, så de kom og plukket han opp i Meråker, forteller seksjonssjef Bjørn Arild Sørli i Tollregion Midt-Norge.

Ifølge bladet.no skal mannen ha forklart til politiet at våpnene skulle leveres til en kjenning i Östersund. Under en ransaking av mannens bopel ble det også funnet cannabis og hjemmebrent, skriver lokalavisen.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter

På forsiden nå