Væpnet aksjon mot asylmottak

Politiet aksjonerte mot Leira asylmottak i Levanger etter at en kvinne skal ha truet med kniv.

Saken oppdateres.

- En kvinne skal ha slått seg vrang, gått rundt og truet med kniv, og betjeningen ønsket vår bistand. På et slikt sted er det mange hensyn å ta, både til andre beboere og betjening, og vi valgte derfor å aksjonere med flere bevæpnede enheter, opplyser operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt.

Politiet fikk melding om hendelsen ved Leira asylmottak i Levanger kl. 15.47 tirsdag ettermiddag.

De fikk raskt kontroll på situasjonen og på kvinnen, som er født i 1986. Ingen ble fysisk skadet i opptrinnet.

- Situasjonen er stabilisert, nå lar vi de som jobber ved mottaket styre hva som skjer videre. Det handler om mennesker i en svært sårbar situasjon, og de ansatte er bedre skikket til å håndtere dette videre. Så vil tiden vise om saken vil bli anmeldt, sier Aaslund.


 
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå