E6 åpnet etter ulykke ved Kvam

En person til sykehus etter at vogntog kjørte inn i personbil ved Kvam i Steinkjer.

En kvinne ble fraktet til Sykehuset Levanger med smerter i nakke og bein. Bilen hun kjørte ble påkjørt bakfra av et vogntog.  Foto: Karl Jørgen Marthinsen

Saken oppdateres.

E6 har vært stengt på strekningen Steinkjer-Grong på grunn av trafikkuhellet, ifølge Vegtrafikksentralen. Trafikken ble deretter dirigert forbi ulykkesstedet i en periode. Det var da kø i begge retninger,

- E6 Kvam åpen for trafikk etter trafikkuhell, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter klokken 17.23.

Luftambulansen ble rekvirert til ulykken i Kvam.  Foto: Karl Jørgen Marthinsen

 

Klaget over nakkesmerter

- Vi har fått opplyst fra vitner at det sannsynligvis dreier seg om en bil som skulle svinge av veien. Den skal ha blitt påkjørt av et vogntog, opplyser operasjonsleder Anlaug Oseid ved politiets operasjonssentral i Trøndelag.

Vogntoget holdt trolig ca. 80 km/t da sammenstøtet skjedde, ifølge politiet.

Skadeomfanget er ukjent, men den kvinnelige sjåføren som satt i personbilen klaget over smerter i nakken og beina etter trafikkulykken. Hun blir fraktet til Sykehuset Levanger i ambulanse, ifølge Oseid. Kvinnen er bevisst.

Fire biler involvert

- Det kom ytterligere to biler bak vogntoget, som begge har kjørt ut for å unngå å kjøre inn i vogntoget. Begge disse har fått skader, så det er rekvirert bilberging til flere biler, sier Oseid.

Luftambulanse er også sendt til stedet, men ifølge Oseide er det uvisst om det er behov for helikoptertransport.


Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

På forsiden nå