Mann funnet død i leilighet i Steinkjer

Knust rute i mannens inngangsdør var en av årsakene til at politiet rykket ut.

En mann ble tirsdag ettermiddag funnet død i en leilighet i Steinkjer. Politiet rykket ut for å undersøke saken.  Foto: Karl Jørgen Marthisen

Saken oppdateres.

Klokken 13.10 tirsdag fikk Trøndelag politidistrikt melding om at en livløs person var funnet på en privat adresse i Steinkjer. Flere politipatruljer ble sendt til leiligheten for å undersøke omstendighetene.

Skal obduseres

Etterforskningsleder Leif Gundersen ved Steinkjer politistasjon opplyser like etter klokken 15.00 at en mann i 50-årene er funnet død i boligen sin.

- Dette behandles nå som et naturlig dødsfall. Avdøde vil bli obdusert ved St. Olavs hospital i morgen. Med mindre det blir funnet noe i forbindelse med obduksjonen, ser vi på dette som et naturlig dødsfall, sier Gundersen.

Knust rute

Det at mannen var funnet alene samt at det ble observert et knust vindu i inngangsdøra, gjorde at politiet valgte å rykke ut til stedet, opplyser Gundersen.

Etterforskningslederen opplyser imidlertid at det ikke er noe på stedet som tyder på at mannen har vært utsatt for noe kriminelt.

- Legen som undersøkte avdøde støtter oss også på dette, sier etterforskningslederen.

Tips oss! Har du opplysninger, bilde eller video?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå