Tre spillere hadde syv rette i lørdagens Lotto-trekning, og vant dermed i overkant av seks millioner hver. Vinnerne kommer fra Akershus, Aust-Agder og Rogaland.

I tillegg til den ordinære trekningen var det idag også såkalt superlotto-trekning. Det er er lotteri som baserer seg på hvor mye man har spilt siden forrige trekningen, i julen 2017. For hver rekke man har spilt siden den gang får man ett lodd. Blant alle disse ble det i kveld trukket ut 40 vinnerlodd, som hver ga en million i gevinst.

Vinnere i Trøndelag

Anne Kari Paulsen fra Steinkjer tok ikke telefonen første gang Norsk Tipping ringte. Før de gjorde et nytt forsøk hadde hun søkt opp nummeret, og svarte raskt.

- Da jeg så det var fra Norsk Tipping, da begynte det å krible litt ekstra i magen gitt, uttalte Paulsen til Norsk Tipping.

Hun var ikke den eneste fra Steinkjer som ble millionær på påskeaften. Ketil Heggli vant også i superlotto-trekningen. Etter å ha mottatt beskjeden om gevinsten påpekte Norsk Tipping på telefon at han virket ganske rolig.

- Ja, jeg er ganske rolig av meg, men nå ble jeg ganske skjelven. Det blir en liten feiring nå i kveld, uttalte Heggli da.

Den tredje trønderske superlotto-vinneren, en kvinne fra Trondheim, ønsker å være anonym. Hun fikk nyheten først søndag morgen.

- Det her er helt utrolig. Vi har feiret litt på forhånd her. Vi er på sydenferie, og vi tok et par likører på morgenkvisten. Vi skjønte nemlig at det var noe i gjære da jeg hadde blitt oppringt fra Norsk Tipping sitt vinnernummer sent i går kveld, sa kvinnen.

- Fantastisk

Tre vinnere hadde syv rette under lørdagens trekning, og vant seks millioner hver.

- Dette er helt fantastisk. Helt utrolig er det. På en måte har jeg ikke hatt så stor tro på at det ville skje. Men litt tro må jeg jo ha hatt siden jeg har levert Lotto-kupong i årevis. Dette kommer mange personer til å få glede av, sa den mannlige vinneren fra Rogaland etter å ha fått beskjeden.

Også den andre vinneren har spilt Lotto i en årrekke.

- Jeg må bare si at dette har jeg drømt om i 20 år. Jeg er utrolig glad, uttalte vinneren fra Aust-Agder.

Den norske gevinsten blir likevel småtterier mot gevinsten i lotteriet i den amerikanske delstaten New Jersey idag, der toppgevinsten var på fire milliarder kroner.