Politiet skriver på Twitter klokken 22.07 fredag kveld at føreren blir kjørt til Sykehuset Levanger. Det skal ikke være mistanke om ruskjøring

- Fører anmeldes for å ha kjørt uregistrert motorvogn, og for å ha unndratt seg kontroll. Førerkortet beslaglegges, skriver politiet.

Det var på en liten sidevei mellom E6 og bukta i Verdal at hendelsen fant sted. En gruppe med ATV-er dukket opp rett foran en politipatrulje som var ute på veien.

- De kom ganske brått på patruljen, og ATV-ene kjørte i hver sin retning. Patruljen siktet seg da ut ett av kjøretøyene for å ta en kontroll. Den de fulgte etter ble borte for dem rundt en sving, og da patruljen kom rundt den samme svingen lå firhjulingen i grøfta. Patruljen oppfattet det som om føreren prøvde å unndra seg kontroll, forklarer Solfrid Lægdheim, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt.

Føreren, en mann i 40-årene, klagde på smerter i brystet og hadde noen skrubbsår på ryggen. Han ble derfor sendt til sykehus for videre undersøkelser, men ble betegnet som lettere skadet etter ulykken.

- Det var snakk om store hastigheter, men det blir opprettet en anmeldelse, og det er tatt beslag i førerkort hos føreren, forteller Lægdheim videre.

Det er ukjent for politiet hvem som kjørte de andre ATV-ene.