Adresseavisen skrev mandag om laserkontrollen på fylkesvei 755 ved Røra i Inderøy kommune, hvor fire bilister mistet førerkortet på stedet. I tillegg ble det skrevet ut 22 fartsbøter.

- Det er et nedslående resultat i en 60-sone. Det er ikke sånn vi ønsker å ha det, sa operasjonsleder Vegard Riseth i Trøndelag politidistrikt.

Et like nedslående resultat fikk politiet da de stilte seg opp på samme plass tirsdag formiddag. Totalt ble det gitt 25 reaksjoner i løpet av fire og en halv time: 22 forenklede forelegg og tre førerkortbeslag.

- De som fikk førerkortet beslaglagt ble målt til 104, 90 og 86 kilometer i timen, forklarer operasjonsleder Trude Carlsson i Trøndelag politidistrikt.

Hun synes det er et meget nedslående resultat.

- Patruljen fra Utrykningspolitiet sto på nøyaktig samme sted i en 60-sone som er ganske lang. Folk som kommer inn i den sonen har god tid til å sette ned til lovlig hastighet, mener Carlsson.

- Det kan nok hende det blir flere kontroller der, for å si det sånn, legger hun til.

Tirsdag formiddag ble det også gjennomført fartskontroll med laser i Amundsdalvegen i Klæbu - også det endte med nedslående resultat, ifølge politiet.

Politiet opplyser at de også har hatt en laserkontroll i Lånke i Stjørdal. Her ble det skrevet ut ni forenklede forelegg. Utrykningspolitiet hadde en kontroll på E6 i Grong. Her ble seks forelegg utskrevet. Høyeste hastighet var 103 kilometer i 80-sonen.