Adresseavisens beste bilder i juni

Bildene er kåret av Adresseavisens fotografer.

1. plass: Juryen mener dette er et godt komponert og annerledes sportsbilde som vekker oppmerksomhet og engasjerer. Spillet mellom skygger og kontraster gjør dette til et estetisk flott og spennenede fotografi. Bildet er tatt i forbindelse med serien «I skyggen av Northug og RBK» og viser Siv Fjellvang fra Trondhjems Tennisklub i aksjon.  Foto: Kim Nygård

2. plass: Vi møtte Trondheims nye reiselivsdirektør, Tanja Holmen, i Pirbadet.  Foto: Håvard H. Jensen

3. plass: «Jeg brakk voksentanna mi, den venstre fortanna. Tannlegen sa jeg måtte spise myke ting», sier Eira (t.h) om skumgummien hun har fått på pinne. Tvillingsøster Iben (t.v) kan spise vanlig kjærlighet. Vi besøkte Martnan i Trondheim.   Foto: Helene Mariussen

Telttur: Noen foretrekker det enkle teltlivet i marka, mens andre velger langt mer lukseriøse omgivelser. Costa Pacifica, med plass til rundt 3700 passasjerer, ankommer Trondheim.  Foto: Nils H. Toldnes

Værnes: SK351 lander på Trondheim lufthavn klokka 10.05. Klokka 10.30 skal flyet ta av igjen. Mye må skje på de 25 minuttene flyet står parkert utenfor gate 30.  Foto: Rune Petter Ness

Svømmetrening: Liv og Grete lærer båtflyktninger å svømme. Kanskje kan det forhindre flere ulykker i Nidelva.  Foto: Håvard H. Jensen

Stavne: For å holde de britiske gravene ved like, har Nidarvoll Rotary klubb de siste 15-20 årene sørget for stell av gravplassen på Stavne. Denne uken var det igjen klart for friske blomster til hver enkelt soldat.  Foto: Morten Antonsen

Svenske tilstander: Pizzamestere, hjertestartere og en dyrehage til salgs. Velkommen til Östersund.  Foto: Richard Sagen

Stokkøyafestival: Over 1500 publikummere tok turen til Stokkøya Festival i helga og deltok både på konserter og aktiviteter som yoga, Zero waste-workshop og øysafari. Her spiller Ebbot Lundberg & The Indigo Children.  Foto: Kristin Slotterøy

Klæbu: Arvid Bostad var imot kommunereformen, men må finne seg i at Klæbu kommune forsvinner. Nå håper han at de i alle fall får beholde navnet på veien han har bodd i hele livet: Bostavegen. Her sammen med kona Oddrun.  Foto: Håvard H. Jensen

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer.

Har du lyst til å se hva som tidligere har vært månedens beste bilder, så finner du de her:

Adresseavisens beste bilder i januar

Adresseavisens beste bilder fra februar

Adresseavisens beste bilder fra mars

Adresseavisens beste bilder fra april

Adresseavisens beste bilder fra mai

På forsiden nå