Etterlyser vitner etter at MC ble presset av veien

Hendelsen fant sted i Selbu.

Saken oppdateres.

Politiet etterlyser vitner til en situasjon der en MC-fører skal ha blitt presset av veien av en bil med campingvogn. Hendelsen skjedde rundt klokka 19.45, like utenfor sentrum i Selbu, i retning Stjørdal.

MC-føreren ble kjørt til legevakta av en patrulje, forteller operasjonsleder Randi Fagerholt i Trøndelag politidistrikt.

- Sjåføren hadde skrubbsår og en brukket tommel. Vi etterlyser vitner til ulykken, sier Fagerholt.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med bilføreren.

- Det er fordi vedkommende er involvert i et trafikkuhell med personskade, og vi ønsker å snakke med begge partene. Sjåføren har bare kjørt fra stedet, og vi ønsker en forklaring på adferden i trafikken, sier Fagerholt.

På forsiden nå